afiz dozo's FotoPage

By: Mohd Hafidz Fadillah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Mar-2012 05:51 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Inivitation Card

Assalamualaikum wbt...

Kawan-kawan sekalian dijemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis perkahwinan kami (Afiz_Dozo & Aja_Krebyz) di alamat:

Lot 1041, Jalan Air Betang, Kg Ulu Lenderong, 33300 Gerik, Perak DR.

Memandangkan agak jauh dari KL sbb tu lah sy inform awal2..
Semoga dengan kehadiran tuan/puan dapat menyerikan lagi majlis ini insyaallah.
Kepada yang memerlukan kad jemputan, sila tinggalkan alamat di facebook sy...






Saturday, 6-Jun-2009 16:36 Email | Share | | Bookmark
Ifdiani n Suriya Wedding..



Ermm kawin dah kak eif kite ni.. huhu.. aku pi dgn za, wawa, jojo n sue.. pi saner jmpe torat jer budak kelas... lain tak mai.. mabey tak dapt kad kot..tp sebetulnyer eif ilang fon so no kawan2 ilang ler sumer.. sbb tu budak2 kelas tak ramai yg tahu.. aper pun selamat pengantin baru lah yerk eif.. semoga bahagia selalu..


Monday, 15-Dec-2008 07:17 Email | Share | | Bookmark
Nana Wedding + Khalil wedding + kami pegi wedding korang...

Yezzaa.. maner kah aku..??
Ini nana (bukan nama sebenar)
namanya Faezah
View all 26 photos...




Ermmmmm ni khas utk member2 5BB 99/2000 Sek Men Teknik Taiping....
P/S:- Weh nah ni gambar aritu... tp ni korang jangan pi kedai cuci plak gmbr ni sbb ni pexel kecik.. nnt pecah klu cuci gak..
aku ade kasi CD kat Yati.. klu korang nk cuci, pi mintak kat dier copy cd tuh.. pandai2 ar korang copy masuk pendrive ker haper ker.. atau datang jer umah aku amik.. free jer... muahhaha
Khalil sori ar aku datang lmbt kenduri ko so tak byk gmbr ko smpt aku amik... nana tupun sbb kite org smpi awai...


Monday, 8-Dec-2008 18:59 Email | Share | | Bookmark
Nuar n' Shela wedding...


























Ermmm mggu lepas 29-30 Nov... sayerrr balik kampung sbb sepupu ku kawin maaa....ni lah si Nuar nih.. gambar2 ni yang belah pompuan tu amik kat Keroh, Pengkalan Hulu.. hujan plak time tuh... huhhh.. yg belah laki kat umah Nuar lah.. ari panas dan ujan turun sebaik sahaja kiteorg pulang dari taman inai tuh.. huhu syukur syukur....
ni antara yg sy baru upload lah.. nk tgk lg? nnt pegi lah umah nuar lepas sy kasi album n dvd or cd ker kat dier nnt.. byk gambar.. tak larat nk masuk kan sumer hehe... ni jer lah antaranyer..




Friday, 3-Oct-2008 03:34 Email | Share | | Bookmark
Gerik1983members@Raya08

 
 
 
View all 11 photos...
All 1983.. weh sumer f**k kat mior weh...!!

Lepak minum sebelah taman inai...

To observed da future... muhahhaaa


Ni pulak gambar raya dgn member2 grik.. set2 sekolah lamer dlu.. dari sekolah rendah lagi mmber ni.. dah dekat 19 tahun pun still kawan2 lagi.. lamer giler ..huhu... tp tahun ni tak bejalan sgt pun umah member2... wlupun tak belajan tp mlm raya ke-2 tu kite org ade gathering sambil main futsal.. lawan ar antara BUDAK2 1983 vs BUDAK2 1984... huhu.. meriah giler... perlawanan yg berlangsung di Grik Sport Planet itu takde la menyebelahi kiteorg sgt pun wlu pun kiteorg byk yg star2.. muhahhaha... So ni lah antara gmbr mlm tu..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net